In de actualiteit

31 keer in 31 dagen

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

We houden allemaal wel van een potje voetbal, maar je hebt er altijd van die lui bij die een stapje verder gaan om hun liefde voor het spel te tonen. Neem nu Thomas, in het dagelijkse leven supporter van Willem II, maar bovenal een ware liefhebber van het spel en de wereld er omheen. Thomas heeft het plan opgevat om in 31 dagen 31 wedstrijden van verschillende clubs per trein te gaan bezoeken en hij kan daarbij wel wat hulp gebruiken. We zijn nooit te beroerd om zo’n voorzet even in te koppen en wij vragen jullie als lezers om dit ook te doen.

Het plan, zoals te lezen op zijn website (klik hier voor de Engelse site):

Laat me 1 dag fan zijn van jouw club!
Het plan: Eén maand elke dag een andere voetbalwedstrijd bezoeken. Daarbij reis ik per trein en maak ik gebruik van een InterRail-ticket. Ik wil 31 fans ontmoeten uit zoveel mogelijk landen. En dus kan ik jouw hulp goed gebruiken!

Mail me je verhaal en ik ga met je mee
Hoe? Door mij uit te nodigen (1fan@31matches.eu) op de tribune van jóuw club. Want wat maakt jouw club zo bijzonder? Hoe leef jij naar de wedstrijd toe? Zit je als sponsor lekker verwarmd door kachels bij de kampioen te kijken of sta je achter het doel in de laagste profdivisie? Het maakt niet uit, ik hoor graag je verhaal en ga graag samen naar een wedstrijd van jouw favoriete voetbalclub.
Daarbij wil ik aan je vragen om ook een kaartje voor mij te regelen (die ik gewoon zelf betaal) en om me eventueel een slaapplaats aan te bieden. Het kan zijn dat ik met de nachttrein weer verder reis, maar zeker als het om een avondwedstrijd gaat, blijf ik graag nog even langer om de wedstrijd na te bespreken en te slapen.

Verder geldt: jóuw club is deze dag míjn club en mijn enige wens is dat het een Europees (semi-)profteam is. Primera Division, of de Tjechische tweede divisie, Serie A of 3. Bundesliga – het gaat mij om het voetbal, de sfeer en de spanning.

Aftrap: maart 2011
Het plan is om in maart 2011 weg te gaan. Inderdaad, dat duurt nog even. Maar ik ga me goed voorbereiden en fans zoeken!

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de Boeken

  Voetbalavonturiers. Groundhoppend de wereld over

  In de Boeken

  31 Matches: Een maand lang iedere dag voetbal

  In de fotoreportages

  De top 10 van Thomas

  Against Modern Football

  Tegen het moderne voetbal in Zagreb