Ingezonden

3 tips voor live wedden op voetbalwedstrijden

Vind jij op voetbal wedden leuk en ben je gewend aan de traditionele manier van wedden waarbij je van tevoren de uitkomst moet voorspellen? Dat kan een wedstrijd erg enerverend maken. Maar als je daar nog eens een schepje bovenop wilt doen, kun je ook kiezen voor live wedden op voetbalwedstrijd. Dat maak je weddenschappen terwijl de wedstrijd al aan de gang is. We geven drie tips voor live wedden op voetbalwedstrijden.

Zo snel mogelijk handelen

Wedden op een wedstrijd die al aan de gang is, betekent dat je een strijd tegen de klok voert. Tijdens de wedstrijd kun je allerlei tussentijdse weddenschappen plaatsen. Niet alleen op de einduitslag, maar ook op wie het volgende doelpunt maakt, of wie de volgende gele kaart krijgt. Maar niet alleen jij zit er bovenop, dat geldt ook voor de bookmakers. Die passen tijdens de wedstrijd de quoteringen aan en dat moet je voor proberen te blijven om je kans op mooie winsten te vergroten. Live wedden is in die zin eigenlijk ook hard werken.

Kijk zo live mogelijk

Het beste is het als je in het stadion zit, want dan maak je de wedstrijd pas echt live mee. Kijk je de wedstrijd op televisie of via een stream, dan kun je te maken hebben met een vertraging. Dat is lastig, want bookmakers passen tussentijds de quoteringen aan en door de vertraging verlies jij als speler je voorsprong. Kies er daarom als mogelijk voor om de stream van de bookmaker zelf te gebruiken. Deze wordt namelijk door de bookmaker zelf hersteld wanneer er vertraging is opgetreden.

Eén wedstrijd tegelijk

Bij het traditionele wedden op voetbal waarbij je vooraf de uitslag moet voorspellen, is het aan te raden om je risico te spreiden door je inzet over verschillende wedstrijden te verdelen. Bij live wedden is het juist niet aan te raden om op verschillende wedstrijden tegelijkertijd in te zetten. Je hebt namelijk je volledige aandacht voor één wedstrijd nodig om snel te kunnen handelen om gunstige weddenschappen te kunnen plaatsen. Als je tegelijkertijd met meerdere wedstrijden bezig bent, heb je daar eigenlijk alleen maar nadeel van.

Het wedden op voetbalwedstrijden blijft uiteindelijk een vorm van gokken. Dat betekent dat je ook geld kunt verliezen door het te doen. Dat hoort erbij, maar het is niet de bedoeling dat je jezelf hierdoor in financiële problemen brengt. Wees verstandig en zet alleen geld in dat je over hebt en kunt missen.

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Reageren is niet mogelijk.

0 %