Voetbal in Frankrijk

25 jaar Roazhon Celtic Kop

Afgelopen zaterdag werd de 25ste verjaardag van de Roazhon Celtic Kop van Stade Rennais FC uitgebreid gevierd. De fanatieke groepering van Stade Rennais had dit seizoen al veel moois laten zien, maar zaterdag werd er tegen Lorient groots uitgepakt. Met een serie schitterende tifo’s werd het stadion in extase gebracht. De spelers van Stade Rennais maakte het feest compleet, de wedstrijd tegen Lorient werd met 1-0 gewonnen.

Roazhon Celtic KOP

Roazhon Celtic KOP

Roazhon Celtic KOP

Roazhon Celtic KOP

David Schulpen
Mijn naam is David Schulpen, ik ben student aan de Universiteit van Tilburg. In het weekend ben ik in mijn geboortestad: Sittard. Een van de hoofdredenen hiervan is, is dat ik sinds mijn elfde iedere thuiswedstrijd te vinden ben op de ‘terraces’ van Fortuna Sittard, waar ik fanatiek mijn clubje nao veure schreeuw.

    Reageren is niet mogelijk.

    0 %