In de fotoreportages

25 jaar Roazhon Celtic Kop

Roazhon Celtic Kop
In de Hekken Shop

Afgelopen zaterdag werd de 25ste verjaardag van de Roazhon Celtic Kop van Stade Rennais FC uitgebreid gevierd. De fanatieke groepering van Stade Rennais had dit seizoen al veel moois laten zien, maar zaterdag werd er tegen Lorient groots uitgepakt. Met een serie schitterende tifo’s werd het stadion in extase gebracht. De spelers van Stade Rennais maakte het feest compleet, de wedstrijd tegen Lorient werd met 1-0 gewonnen.

In de Hekken Shop
In de Hekken Shop
Over de schrijver

Mijn naam is David Schulpen, ik ben student aan de Universiteit van Tilburg. In het weekend ben ik in mijn geboortestad: Sittard. Een van de hoofdredenen hiervan is, is dat ik sinds mijn elfde iedere thuiswedstrijd te vinden ben op de ‘terraces’ van Fortuna Sittard, waar ik fanatiek mijn clubje nao veure schreeuw.
Ook leuk om te lezen...
In de fotoreportages

Europa League is on fire!

In de actualiteit

Rondje langs de velden (week 32)

In de fotoreportages

Een rondje langs de velden (week 8)

In de fotoreportages

20 jaar: Roazhon Celtic KOP