In de actualiteit

15 jaar Drughi Genk

drughi genk 15 jaar
In de Hekken Shop

Drughi Genk, een van de sfeergroepen van Racing Genk, vierde afgelopen weekend haar vijftiende verjaardag. Sinds 2002 is Drughi Genk een van de toonaangevende ultra groeperingen in België. De Genkies pakten uit met een schitterende tifo. Meer dan 140 liter verf was er nodig om het spandoek van 58 bij 20 meter te maken. Meer dan vijf maanden werd er gewerkt aan het doek. Kijk en geniet van de beelden van deze geweldige sfeeractie.

In de Hekken Shop
In de Hekken Shop
Over de schrijver

Mijn naam is David Schulpen, ik ben student aan de Universiteit van Tilburg. In het weekend ben ik in mijn geboortestad: Sittard. Een van de hoofdredenen hiervan is, is dat ik sinds mijn elfde iedere thuiswedstrijd te vinden ben op de ‘terraces’ van Fortuna Sittard, waar ik fanatiek mijn clubje nao veure schreeuw.
Ook leuk om te lezen...
Groundhopping

Een mooie gelegenheid

In de actualiteit

20 jaar Sittard en Genk

In de actualiteitIn de videotheek

Genk on European tour

Derby Days

De wet van de sterkste