Voetbal in België

15 jaar Drughi Genk

Drughi Genk, een van de sfeergroepen van Racing Genk, vierde afgelopen weekend haar vijftiende verjaardag. Sinds 2002 is Drughi Genk een van de toonaangevende ultra groeperingen in België. De Genkies pakten uit met een schitterende tifo. Meer dan 140 liter verf was er nodig om het spandoek van 58 bij 20 meter te maken. Meer dan vijf maanden werd er gewerkt aan het doek. Kijk en geniet van de beelden van deze geweldige sfeeractie.

https://www.youtube.com/watch?v=AOW7ZRaEWnY

David Schulpen
Mijn naam is David Schulpen, ik ben student aan de Universiteit van Tilburg. In het weekend ben ik in mijn geboortestad: Sittard. Een van de hoofdredenen hiervan is, is dat ik sinds mijn elfde iedere thuiswedstrijd te vinden ben op de ‘terraces’ van Fortuna Sittard, waar ik fanatiek mijn clubje nao veure schreeuw.

    Reageren is niet mogelijk.

    0 %