In de fotoreportages

13 minuten

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

AZ moest vorig jaar naar Piraeus voor de Champions League en het toeval wilde dat een dag later de kraker tussen Panathinaikos en Galatasaray op het programma stond. Een beetje voetbalsupporter grijpt die kans natuurlijk met beide handen aan. Het bijzondere aan deze zeer beladen wedstrijd was dat het de eerste 13 minuten muisstil was. Niet omdat Galatasaray binnen mum van tijd met 0-1 voorstond, maar omdat een aantal leden van de harde kern waren omgekomen bij een auto-ongeluk. De 13 minuten staan voor het vak van de harde kern (Gate 13). Daarna ging het, ondanks de achterstand, goed los!

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de geschiedenisboeken

  In De Geschiedenisboeken: de messenset van Sneijder

  In de actualiteit

  Galatasaray SK: De leeuwen brullen

  In de actualiteit

  Djibril Cissé met pyro bij Gate 13

  Derby DaysIn de fotoreportagesOost-Europa

  Een weekend Griekse passie