In de actualiteitIn de videotheek

10 jaar 410

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Je hoort erbij of je hebt een hekel aan ze, er lijkt eigenlijk geen tussenweg. Of wel? Wij hebben hem gevonden in de vorm van waardering voor wat die jongens van Vak 410 wekelijks laten zien. In Nederland kijkt men raar naar je als je het voetbal op een andere manier beleeft. Waar voetbal voor heel veel Nederlandse tribuneklanten in het teken staat van het afzeiken van alles en iedereen doen die jongens van Vak 410 het tegenovergestelde. Elke wedstrijd staan ze 90 minuten lang achter hun club, ongeacht de prestaties op het veld en dat is gewoon grote klasse.

Wat ons trouwens enorm opvalt is de manier waarop Vak 410 gewaardeerd lijkt te worden door de club. Daar kunnen heel veel clubs in Nederland een voorbeeld aan nemen.

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Support vanuit het buitenland

  Support vanuit het buitenland #9: Bradley uit Halifax

  In de geschiedenisboeken

  Wenen 1995: kroon op het kunstwerk van het gouden Ajax van de jaren 90

  In de actualiteit

  Derde ster en nummer 34: Ajax pakt bijzondere landstitels op 15 mei

  Het seizoen 2019-2020In de actualiteit

  Het seizoen van: AFC Ajax