In de actualiteitIn de videotheek

10 jaar 410

Je hoort erbij of je hebt een hekel aan ze, er lijkt eigenlijk geen tussenweg. Of wel? Wij hebben hem gevonden in de vorm van waardering voor wat die jongens van Vak 410 wekelijks laten zien. In Nederland kijkt men raar naar je als je het voetbal op een andere manier beleeft. Waar voetbal voor heel veel Nederlandse tribuneklanten in het teken staat van het afzeiken van alles en iedereen doen die jongens van Vak 410 het tegenovergestelde. Elke wedstrijd staan ze 90 minuten lang achter hun club, ongeacht de prestaties op het veld en dat is gewoon grote klasse.

Wat ons trouwens enorm opvalt is de manier waarop Vak 410 gewaardeerd lijkt te worden door de club. Daar kunnen heel veel clubs in Nederland een voorbeeld aan nemen.

De nieuwe collectie van PGWEAR is nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf 50 euro!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Start de Normalisatie

  Start de normalisatie: Belgische bekerfinale tussen aartsrivalen!

  België & Nederland

  AZ keert terug op 'holy ground' met bloedstollende ontknoping

  Against Modern FootballAjax Champions League

  Ajax komt eraan, Londen is in paniek!

  In de actualiteit

  UEFA straft Ajax opnieuw